Aankleedhoes wafelstof babykamer stip zwart op wit is een hoes voor om een standaard aankleedkussen voor op een commode van de babykamer. De overgang van de wafelstof naar de andere stof is afgezet met een zwart biesje. Aankleedhoes wafelstof is van 100% katoen en daardoor prima wasbaar.
Aankleedhoes wafelstof met stip zwart op wit is een hoes voor om een standaard aankleedkussen voor op een commode van de babykamer.
De overgang van de wafelstof naar andere stof is fraai afgezet met een zwart biesje.Maat
Aankleedhoes wafelstof past om een standaard aankleedkussen van 70 cm breed, 45 cm diep en in de hoeken 10 cm hoog. De aankleedhoes zit strak om het kussen heen, zodat deze niet ‘lubbert’ of loze punten in de hoeken heeft. De aankleedhoes heeft een zogenaamde ‘envelop’ sluiting aan de onderzijde. Overigens sluit deze, nadat je het kussen erin hebt gedaan, niet. Dat hoort zo. Anders zouden de dubbele naden van de sluiting door het kussen heen tegen het ruggetje van de baby drukken.​
Kleur wafelstof
De kleur van de wafelstof kun je geheel naar wens kiezen. ANNIdesign heeft daarvoor verschillende opties: helderwit, oker, roze, diep roze, jeans blauw, old green, dark green, poedergrijs, donkergrijs en zwart. Kies bij opties jouw kleur van keuze.
Let op: Omdat je zelf een keuze maakt voor de kleur wafelstof, valt dit product onder ‘maatwerk’ en kan derhalve niet geretourneerd worden.
Twijfel je over de kleur van de stoffen? Vraag dan gerust een staaltje aan.
Materiaal
Aankleedhoes wafelstof met voering stip zwart op wit is van 100% katoen en is daardoor perfect wasbaar.
Levertijd
Aankleedhoezen wafelstof worden met de hand gemaakt. De levertijd bedraagt daardoor maximaal 7 werkdagen.
 

| Meer

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 27,95
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

5-10 werkdagen